Osuuskauppa Keskimaa aloittaa ABC-liikenneaseman rakentamisen elokuussa Joutsan Oravakiveen. ABC avataan asiakkaille kesällä 2013. ABC Joutsaan tulee polttoaineen myyntikenttä, ravintola, Hesburger sekä kauppa.

– Hankkeessa otetun aikalisän aikana ja laajan urakkalaskennan jälkeen olemme löytäneet kustannusten ja rakennusteknisten ratkaisujen osalta toteuttamiskelpoisen ja kilpailukykyisen kokonaisratkaisun. Kaavoitus ja liikennejärjestelyt ovat Oravakivensalmella jo kunnossa, joten hanketta voidaan nyt lähteä viemään rivakasti eteenpäin, kiinteistöjohtaja Matti Vihinen toteaa.

– ABC Joutsa palvelee Joutsan seudun paikallista väestöä, alueen kesäasukkaita sekä Nelostien liikennettä. Liikennemyymälän palvelujen suunnittelussa etusijalla ovat matkailevat asiakasomistajat, perheet sekä ryhmät. Raskaan kaluston palvelut olemme keskittäneet ABC Hirvaskankaalle ja ABC Vaajakoskelle, kertoo Keskimaan liikennemyymälöiden toimialajohtaja Heikki Tervanen.

Pääurakoitsijana toimii joutsalainen Insinöörityö Hentinen Oy.

LUE LISÄÄ VIIKON 27 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100