Joutsan terveyskeskuksen vuodeosastolla eli nykykielellä terveyskeskussairaalassa on ollut viime syksystä lähtien hoitajapulaa. Sairaalassa on yksi osastonhoitajan toimi, 12 sairaanhoitajan tointa ja 10 perushoitajan tointa. Sairaanhoitajan toimista on täyttämättä tällä hetkellä kolme ja perushoitajan toimista neljä. Perushoitajan toimista kaksi on tarkoitus täyttää kesän aikana sisäisellä haulla, mutta sairaanhoitajien toimiin ei näillä näkymin saada työtekijöitä kuin aikaisintaan syksyllä.
Hoitajapula on monen tekijän summa. Henkilökuntaa on muun muassa siirtynyt eläkkeelle ja muihin tehtäviin, eikä uutta väkeä ole ainakaan kovin innokkaasti palkattu tilalle. Sairaalan henkilöstö onkin kirjelmöinyt asiasta seututerveyskeskuksen johdolle, minkä jälkeen tilanne on otettu hieman vakavammin.

LUE LISÄÄ VIIKON 26 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100