Leivonmäkeläinen Jon Lahti juhli perjantaina junioriuransa neljättä salibandyn SM-kultaa. Lahden edustama jyväskyläläinen Happee löi A-nuorten SM-sarjan finaalin neljännessä ottelussa Turun Palloseuran maalein 7–3 ja otti näin kolmannen, eli mestaruuteen vaaditun voiton.

Lahti on juhlinut SM-kultaa Happeen A-pojissa nyt kolmena peräkkäisenä keväänä. Keväällä 2009 Lahti edusti vaajakoskelaista FCV:tä, joka voitti tuolloin B-nuorten SM-kullan. Happeelle A-poikain mestaruus oli puolestaan viides perättäinen.

Salibandyuran jatkosta Lahti ei vielä osaa sanoa mitään. Hän kotiutui armeijasta vuodenvaihteessa ja on hakenut nyt opiskelupaikkaa. 1991 syntyneenä juniorivuodet ovat nyt takanapäin, joten edessä on siirtyminen miesten peleihin.

LUE LISÄÄ VIIKON 17 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100