Vuonna 2009 perustettu pieni Crom-harrasteteatteriryhmä kasvattaa suosiotaan. Teatterissa ovat mukana joutsalaislähtöiset Emmi Aarnio ja Joonas Purojärvi.

Crom esitti viime sunnuntaina Joutsan lukiolla Lastenhuoneen hirviöt -musikaalin, joka on ryhmän neljäs näytelmä on alusta loppuun ryhmän omaa käsialaa. Aarnion ja Purojärven lisäksi ryhmään kuuluvat Tero Lindholm, Tarja Lindholm ja Tiina Romppainen.

Aikoinaan Viherlaaksossa kesätöissä samaan aikaan ollut porukka halusi jatkaa esiintymistä lapsille vielä töidenkin jälkeen. Kaikki olivat kiinnostuneita kokeilemaan, kuinka oma teatteri toimisi. Näin syntyi Crom-teatteriryhmä.

Harrasteteatteriryhmän neljäs näytelmä on kiertänyt kaikkien jäsenten kotipaikkakunnat, ja pääsyt myös erilaisiin tapahtumiin mukaan.

– Jyväskylässä esitimme näytelmän Lasten Lysti -tapahtumassa, ja Tampereella puolestaan Lasten Pirkkaset -tapahtumassa. Olemme päässeet isoihin tapahtumiin mukaan, vaikka emme vielä mikään suurta nimeä niittänyt ryhmä ole, Aarnio naurahtaa.

LUE LISÄÄ VIIKON 10 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100