Joutsan kunta saa Mikkelin Otavassa asuvasta Jaana Sulasesta uuden virkamiehen. Hänet valittiin viikko sitten vanhuspalveluiden ja hoitotyön virkaan perusturvalautakunnan päätöksellä.
– Hain Joutsan virkaa, koska uskon sen olevan mielenkiintoista työtä ja ominta alaani. Olen tarkoituksella pitemmän aikaa tehnyt lyhytaikaisempia hommia, ja nyt on aika vakiintua, taustoittaa Sulanen.
Hän aloittaa uudessa tehtävässään huhtikuun alusta lukien. Tehtäviin kuuluu vanhuksia koskevien palvelujen johtaminen ja kehittäminen sekä muutosprosessien läpivieminen.
Sulanen työskentelee tällä hetkellä Kangasniemen kunnassa vt. johtavana hoitajana. Koulutukseltaan Sulanen on terveystieteiden maisteri, fysioterapeutti, kuntohoitaja sekä omaa työterveyshuollon erikoistumisopintoja. Hän on syntynyt vuonna 1964.

LUE LISÄÄ VIIKON 9 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100