Joutsan kunnanhallitus valitsi maanantaina uudeksi tekniseksi johtajaksi diplomi-insinööri Taneli Rasmuksen. Joutsassa asuva Rasmus työskentelee tätä nykyä johtajana pelastustoimen ja varautumisen sektorilla Länsi- Sisä-Suomen aluehallintovirastossa.

Pääpaikkana hänellä on Jyväskylä, mutta työtehtävät kierrättävät häntä laajalla alueella. Syntyperäisenä joutsalaisena ja täällä asuvana paikkakunta on Rasmukselle hyvin tuttu. Hänet muistetaan myös Joutsan entisenä palopäällikkönä vuosituhannen alusta. Muista pesteistä mainittakoon Länsi-Suomen läänin valmiusjohtajana toimiminen.

– Yksi merkittävä syy viran hakemiseen oli, että minulle jäi hyvät kokemukset ollessani vuosina 2000–2003 kunnan palveluksessa. Tiedän jo ennestään, että työkaverit ovat mukavia tyyppejä. Lisäksi teknisen johtajan työnkuva on mielenkiintoinen, kertoo Rasmus.

Nykyisen työn vuoksi Rasmus joutuu ajamaan 75.000 kilometriä vuodessa. Pienten lasten isälle sopii hyvin, että tämä autossa vietetty aika jää pois päiväjärjestyksestä.

Rasmus aloittaa virkansa hoitamisen Joutsassa 1.5. lähtien. Samassa kokouksessa Antero Korhoselle myönnettiin ero teknisen johtajan virasta 1.3. lukien.

LUE LISÄÄ VIIKON 8 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100