Joutsan kunnassa avoinna olleeseen vanhuspalvelun ja hoitotyönjohtajan virkaan tuli peräti 15 hakemusta.

Työhaastatteluihin hakijoista etenivät hallintotieteiden kandidaatti Hannele Koski, 52, hallintotieteiden maisteri ja fysioterapeutti Tuija-Päivi Holopainen, 50, terveystieteiden maisteri Carita Lepikonmäki, 36, yhteiskuntatieteiden maisteri Sirpa Nieminen, 52, hallintotieteiden maisteri Corinne Soini, 52 sekä terveystieteiden maisteri Jaana Sulanen, 47.

Muut hakijat ovat Tiina Renko, Salme Ruuth-Perälä, Liisa Ollikainen, Tuija Frantti-Malinen, Helena Ilomäki, Irene Lehtinen, Tuija Polvela ja Maarit Salonen. Hakijoista Jouni Helen ei halunnut nimeään julkisuuteen. Hän perui hakemuksensa myöhemmin.

Virantäytöstä vastaa Joutsan perusturvalautakunta haastatteluiden jälkeen.

LUE LISÄÄ VIIKON 3 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100