Joutsalaiset ambulanssityöntekijät ovat vaihtaneet työnantajaa. Joutsan Sairaankuljetus Oy:n kaikki toiminnot henkilöstöineen ja kalustoineen ovat siirtyneet Keski-Suomen pelastuslaitoksen alaisuuteen. Samalla Kari Maunulan omistama Joutsan Sairaankuljetus Oy lopetti toimintansa. Käytännön ambulanssityössä lipunvaihdos ei näy millään tavalla.
Keski-Suomen pelastuslaitoksessa asiasta on vastannut ensihoitopäällikkö Risto Ylönen. Pelastuslaitoksen palkkalistoille siirtyi Joutsasta neljä sairaankuljettajaa, yksi ensilähdön ambulanssi varusteineen sekä yksi vara-auto edellä mainitulle.
– Mikään ei muutu sairaankuljetuksen suhteen. Sama auto ja samat työntekijät tekevät työtään entiseen malliin. Myös päivystyksen asemapaikkana säilyy Joutsan paloasema, kertoo Ylönen.

LUE LISÄÄ VIIKON 51 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100