Perusturvalautakunta on kumonnut vs. vanhustyönjohtajan Marjatta Virtasen tekemän valintapäätöksen. Kyse on Huuponhovissa avoinna olleesta lähihoitajan toimesta.

Lautakunta hyväksyi valinnassa varasijalle jääneen lähihoitajan oikaisuvaatimuksen, jossa vedottiin muun muassa useaan määräaikaiseen työsuhteeseen Huuponhovissa. Varasijalle jäänyt tuli nyt valituksi kyseiseen tehtävään.

Sivistyslautakunta puolestaan marssi yksimielisesti yli peruspalvelujohtaja Päivi Hakulisen pohjaesityksen kirjaston kirjatoimittajan valinnan suhteen. Tarjouskilpailun pisteytyksen voittaneen helsinkiläisen firman sijaan valituksi tuli Joutsan kirja- ja paperikauppa.

Lautakunnan jäsen Jussi Seppälä (kok.) kiinnitti huomion helsinkiläisfirman tarjouksen sisältöön. Tarjouksesta puuttui yksi pyydetty hinta. Näin ollen lautakunta hylkäsi tarjouksen.

LUE LISÄÄ VIIKON 48 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100