Dataseed Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja Pasi Olkkonen on valittu Joutsan Vuoden yrittäjäksi 2011. Vuonna 1999 perustettu Dataseed tarjoaa osaamista ja palveluita tieto- ja viestintätekniikan saralla perin laajasti.
– Palkinnon myöntämisen kannalta ratkaisevaa oli atk- ja puhelinmyyntipalveluiden jatkaminen, kun Eetu [Erkki Saranen] lopetti oman liikkeensä Joutsasta. Toki vaikutuksensa oli myös muilla positiivisilla seikoilla, kuten palvelualttiudella, perustelee Joutsan Yrittäjät ry:n väistyvä puheenjohtaja Kari Kivisaari.
Dataseed työllistää tällä hetkellä Olkkosen lisäksi kolme vakituista työntekijää, joista kullakin on oma vastuualueensa. Olkkonen vastaa muun muassa projektimyynnistä, tietoliikenteen järjestelmistä ja laitteista sekä suunnittelusta.
Teemu Miettisen työpiste sijaitsee Jokioisilla. Hänen vastuullaan ovat muuan muassa web-sivujen laatiminen, koulutukset, graafinen suunnittelu ja yritysilmeiden laatiminen. Timo Haminan työpiste on puolestaan Tampereella. Haminan ydinosaamista ovat muun muassa tietokannat ja koodaus.
Toukokuussa avattua, Joutsan Vanhantalonmäellä sijaitsevaa myymälää hoitaa Jooel Keinänen. Myyntiartikkeleita ovat esimerkiksi tietokoneet, puhelimet, oheislaitteet sekä data- ja puhelinliittymät. Dataseed avasi myymälän koemielessä, mutta hyvin pian kävi ilmi, että liikkeen palveluiden kysyntä on riittävää Joutsassa.

LUE LISÄÄ VIIKON 47 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100