Restel Oy on tehnyt päätöksen lopettaa Rantasipi Joutsenlammen hotelli- ja ravintolatoiminnan kokonaan. Joutsenlampi on ollut vuodesta 2007 alkaen avoinna vain kesäisin.
Vetäytymispäätös on syntynyt ilmeisesti syksyn aikana. Vielä loppukesästä 2011 Restel kertoi, että hotelli avaa ovensa normaaliin tapaan ensi kesänä. Näin ei siis tapahdu.
Restelin vetäytymisaikeet eivät ole uusi asia. Aie tuli julkisuuteen vuonna 2009, kun hotellialueen kehittämiseksi laadittiin niin sanottu master plan -suunnitelma. Tuolloin Restel kertoi jatkavansa nykyisen vuokra-ajan loppuun, eli kesän 2012 yli.
– Kesähotellitoimintaan siirryttiin aikanaan, koska Joutsenlammen talvikaudet olivat raskaasti tappiollisia. Ja nyt on tehty päätös, että myös kesähotelli ajetaan alas, vahvistaa Restelin aluejohtaja Juha Tiainen Joutsan Seudulle.

LUE LISÄÄ VIIKON 43 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100