Joutsan lukion ja yhteiskoulun yhteinen syntymäpäiväjuhla keräsi lauantaina lukion juhlasaliin parisataa koulun entistä oppilasta ja opettajaa sekä muuta koulun ystävää. Ohjelmassa käytiin läpi 65-vuotiaan yhteiskoulun ja 50-vuotiaan lukion menneisyyttä, ja katsottiin luottavaisin mielin tulevaisuuteen.
Lukion rehtori Seppo Degerman totesi, että Joutsan koulukeskuksen muutama viikko sitten julkistettu uudisrakennushanke on jo nyt lisännyt peruskoululaisten kiinnostusta omaa lukiota kohtaan. Näillä näkymin lukio saa ensi vuoden loppuun mennessä uudet omat tilat ja muutaman vuoden ajan jatkunut tiiviimpi yhteiselo yhtenäiskoulun kanssa jää historiaan.
– Kunta on muutenkin osoittanut arvostavansa lukiota muun muassa tarjoamalla opiskelijoiden käyttöön kannettavat tietokoneet, sanoi Degerman.
Lukion oppilaskunnan puheenjohtaja, hartolalainen Paula Fågel kiitteli myös juhlan tervehdyssanoissa Joutsan kuntaa tulevasta koulurakentamisesta.

LUE LISÄÄ VIIKON 40 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100