Taas tuli se aika vuodesta, että suuri joukko rokkirallin harrastajia kokoontui Josemoraan ottamaan mittaa toisistaan.

Tällä kertaa Kukko Racingin Riveistä lauantaina etuvetoisten kisaan osallistui jo ennestään tutut veljekset Mika ja Harri Tyviö. Todennäköisesti veljesten puheissa on bensa haissut sen verran tuvan pöydän äärellä tapahtuneissa jutusteluissa, että veljesten isä Jari Tyviökin oli innostunut lähtemään mukaan.

Juniori-luokan puolella pokaaleja kahminut Vili Niiranen oli saanut uuden Hondan alleen. Lupaava miehenalku oli heti aamusta intoa täynnä. Vili ei pettänyt tälläkään kertaa odotuksia, vaan voitti kaksi ensimmäistä lähtöään tyylipuhtaasti ajaen päivän finaalissa toiseksi. Vetari-rokissa Jari Tyviö ajoi nuoremman poikansa Nissanilla mukavan aloituskisan ja pääsi E-finaaliin, eli heti kättelyssä muutama piste korin pohjalle. Veljeksistä vanhempi Mika Tyviö oli liikkeellä Jukka Viinikaiselta lainaamallaan Opelilla, mutta ilmeisesti joko voiman tai harjoituksen puute tällä autolla jätti pokaaleihin tottuneen kuskin C-finaaliin. Harri Tyviö oli valjastanut vanhan sotaratsu-Toyotansa viivalle ja ajoi varsin mukavasti pitkin päivää ollen A-finaalin kuudes.

LUE LISÄÄ VIIKON 38 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100