Kesän aikana taajamassa on tehty kunnan teknisen osaston toimesta runsaasti toimenpiteitä, jotka ovat kiinnittäneet kansalaistenkin huomiota. Lukion Jousitien puoleisella sivulla ollut kaivanto johtui 13.7. havaitusta vesivahingosta. Sen epäillään johtuneen sadevesien pääsemisestä rakenteisiin.

Liikuntahallin sivuseinillä sijaitsevat tulevan ilman ”pömpelit” on suojattu kentän tapahtumilta puulevyillä. Levyt kuitenkin ohjasivat raikkaan ilman ylös, eivätkä kentälle, kuten tarkoitus on. Nyt pömpeleiden eteen on tehty ritilät ilmavirran esteen poistamiseksi.

Jousitien Koiravuoren puoleisella osuudella on poistettu käytöstä neljä vanhaa bussipysäkkiä. Toimenpide parantaa liikenneturvallisuutta, sillä esimerkiksi Toivontuvan kulmalla ollut pysäkki on toiminut käytännössä kiihdytyskaistana. Bussiliikennettähän kyseisellä tieosuudella ei enää ole.

LUE LISÄÄ VIIKON 32 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100