Joutsan taajamassa on tehty viimeisen viikon aikana rutkasti erilaisia ilkivallantekoja kunnan omaisuudelle. Viime viikon torstain vastaisena yönä oli Perttulanojan pyörätiellä olevaa ajonestopuomia vahingoitettu polttamalla puomin muoviosaa osin puhki.

Yhtenäiskoulun yläkoulun pihalla on maanantain vastaisena yönä rikottu kalustoa ja sotkettu paikkoja. Uimalassa puolestaan oli perjantain vastaisena yönä vanhuksille tarkoitettua penkkiä siirretty ja laitettu epävakaaseen asentoon. Pelastusvene oli raahattu kauaksi rannasta pukukopin luokse.

– On täysin ajattelematonta siirtää pelastusvene pois paikoiltaan tai katkoa ja viedä kaivannon reunalta varoitusnauhaa. Vahingontekijä tai -tekijät ovat vastuussa teoistaan ja vastedes tekninen toimi ilmoittaa poliisille vahingot ja mahdollisesti tiedossa olevat vahingontekijät, kertoo kunnan työpäällikkö Veijo Penttinen.

LUE LISÄÄ VIIKON 30 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100