Nuorisoseura järjesti Rutalahdessa kesätöitä paikallisille nuorille. Joutsan kunnalla on tapana työllistää iso joukko nuoria joka kesä pariksi viikoksi kerrallaan. Leivonmäen liitoksen jälkeen nuoria on ollut töissä paitsi Joutsassa myös entisen Leivonmäen pitäjän alueella.
Tänä kesänä syntyi tilanne, että Rutalahdessa oli työllistettävänä peräti kolme poikaa. Kunnan työsarkaa riitti kuitenkin vain yhdelle, lähinnä koulun kiinteistönhuoltohommia. Kunnan tekninen toimi ja Rutalahden Nuorisoseura yhdistivät voimansa siten, että yhdistys järjesti työt ja tarvittavan ohjeistuksen kahdelle muulle.
– Yleensä kesätyöntekijät ovat jakautuneet sosiaalipuolen, vapaa-aikalautakunnan tai teknisen toimen töihin, kertoo kunnan nuorten kesärekrytoinnissa mukana ollut toimistosihteeri Kirsi Saarela.

LUE LISÄÄ VIIKON 29 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100