Joutsan yhtenäiskoulu on pärjännyt viime vuosina hyvin erilaisissa lasten kuvataidekilpailuissa. Viime perjantaina koko 1–2B-luokka pääsi osallistumaan Ella Keihäsniemen kuvataidekisan voitonjuhliin kakun ja mehun merkeissä.

Hän voitti piirustuksellaan OP-Pohjola-ryhmän järjestämässä kisassa 9–10-vuotiaiden sarjan. Joutsalainen nuori taiteilija sai tuomaristolta kehuja loistavasta perspektiivin tajusta ja vahvasta, mutta hienostuneesta värien käytöstä sekä omaperäisyydestä.

– Kuvassa on meidän perhe ja joitakin sukulaisia. Meillä on aika iso perhe ja yleensä olemme kaikki perjantaisin kotona. Silloin valmistamme usein yhdessä pitsaa, taustoittaa Keihäsniemi piirustuksensa teemaa.

Yhteensä 35.000 koululaista 640 koulusta osallistui kuvataidekilpailuun, jonka teemana oli tänä vuonna Koti on siellä, missä on hyvä olla.

LUE LISÄÄ VIIKON 22 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100