Seututerveyskeskuksen johtavan lääkärin Reijo Räsäsen mukaan Joutsan terveyskeskuksen puhelinjärjestelmä toimii, vaikka toisenlaisiakin väitteitä on esitetty.

Esimerkiksi Joutsan Seudun toimitukseen otti yhteyttä sepelvaltimotautia sairastava mies, joka kertoi yrittäneensä talven aikana soittaa terveyskeskukseen seitsemän kertaa. Kuusi kertaa hän jätti takaisinsoittopyynnön, johon ei vastattu. Seitsemännellä yrittämällä hän pääsi suoraan läpi.

– Käsittääkseni ei liene mahdollista, että samalle henkilölle olisi kuusi kertaa peräkkäin takaisinsoittopyyntö jäänyt vastaamatta, jos pyyntö on todella teknisesti onnistunut, kommentoi Reijo Räsänen.

Väitteensä tueksi Räsänen esitti puheluiden seurantatilastot. Niiden mukaan puhelinjärjestelmä toimii.

LUE LISÄÄ VIIKON 19 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100