Taidelaitos Haihatusta vetävät Merja Metsänen ja Raimo Auvinen ovat edelleen ainoat, jotka haluavat ostaa Koiravuoren vanhan kurssikeskuksen. Ostotarjous on tehty Haihatuksen kannatusyhdistyksen Haihatuksen Henki ry:n nimissä. Kiinteistöstä tarjotaan 20.000 euron summaa, josta 5.000 euroa maksettaisiin heti ja loput viiden vuoden aikana.
Ostotarjous ei ole muuttunut millään lailla ensimmäisestä kerrasta. Joutsan valtuusto tyrmäsi Haihatuksen aiemmin tekemän ostoyrityksen maaliskuun lopulla pistäen kiinteistön julkiseen myyntiin. Samalla julkisuuteen ryöpsähti pitäjän oloissa ennennäkemätön kulttuurikeskustelu.
Haihatus aikoo perustaa kyseiseen Koiravuoren entiseen kurssikeskukseen valtakunnallisen kulttuurikeskuksen. Kauppa tulee uusintakäsittelyyn 9.5. pidettävään valtuuston kokoukseen.

LUE LISÄÄ VIIKON 18 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100