Joutsan Joutopäivät järjestetään tänä vuonna totutusta hieman poikkeavalla tavalla. Suuria ja kalliita tähtiesiintyjiä ei ole hankittu pääesiintyjiksi. Tästä seuraa muutoksia esimerkiksi markkinatorin sijaintiin.

– Luotamme tällä kertaa enemmän kotikutoisuuteen kuin massaesiintyjiin. Markkinatori siirtyy keskustan alueelle pois lukion kentältä. Meillä ei ole enää tarvetta vanhaan tyyliin järjestetylle markkinatorille, sillä sen paikkamyynnillä olemme pitkälti maksaneet suuret esiintyjät, joihin emme tällä kertaa ole panostaneet, taustoittaa kunnanjohtaja Harri Nissinen.

Markkinatorista ei suinkaan luovuta, vain sen paikka vaihtuu lukion kentästä keskustan torille ja osittain Länsitielle sijoittuvaksi.

Perinteisistä ohjelmanumeroista mukana ovat muun muassa Joutohölkkä, kirkkokonsertti, Rock-Mani-Ska ry:n musaklubit Huttulassa sekä paluun ohjelmistoon tekevä Ilta Talomuseolla. Uusia ohjelmanumeroita ovat esimerkiksi Joutohetket sekä kulttuurikävely.

40 vuotta täyttävän Joutsan Seutu -paikallislehden tarjoama Cheekin konsertti on puolestaan Joutopäivälauantaina liikuntahallilla.

LUE LISÄÄ VIIKON 17 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100