Seutukunnan urheiluseurat ovat saaneet vereksiä voimia käyttöönsä. Joutsan Voimistelu ja Liikunta ry, Joutsan Seudun Pallo ry ja Leivonmäen Pyry ovat nimittäin valinneet uudet puheenjohtajat alkaneelle vuodelle.
JoVoLin johtoon on asettunut joutsalainen Jaana Taskinen, joka muutti takaisin kotipaikkakunnalleen 2007 kahdeksan Saksassa vietetyn vuoden jälkeen. Hän nousi JoVoLin varapuheenjohtajaksi reilu vuosi takaperin ja nyt varsinaiseksi puheenjohtajaksi. Taskisen edeltäjä oli Tiina Kupiainen.
Perinteikästä Leivonmäen Pyryä johtaneen, Tervon kunnanjohtajaksi siirtyneen Petteri Ristikankaan manttelinperijä on puolestaan sairaanhoitaja Sari Hovila. Hovila on kerännyt luottamustoimia enemmänkin, sillä hän nousi kovalla äänimäärällä Joutsan kirkkovaltuustoon viime syksynä ja tuli äskettäin valituksi Päijänteen metsänhoitoyhdistyksen hallitukseen.
Jalka- ja lentopallon erikoisseura JoSePa sai uudeksi nokkamiehekseen Petri Hentisen. Hänellä on takanaan vuosien hallitustyöskentely seurassa sekä pitkä ura lentopallovalmentajana. Hentisen edeltäjä oli Sirpa Takala.

LUE LISÄÄ VIIKON 10 JOUTSAN SEUDUSTA
TEE KESTOTILAUS: p. 0201 876 100