Joutsan kunnanhallitus valitsi maanantaina uuteen peruspalvelujohtajan virkaan tohmajärveläisen Päivi Hakulisen. Hakulinen on 56-vuotias ja koulutukseltaan kasvatustieteen lisensiaatti sekä terveydenhuollon maisteri. Hän toimii tällä hetkellä Tohmajärvellä Keski-Karjalan yhteistoiminta-alueen sosiaali- ja terveystoimen tilaajajohtajana ja hänen tehtäviinsä kuuluvat muun muassa yhteistoiminta-alueen sosiaali- ja terveysjohtajan tehtävät.
Hän on aiemmin toiminut muun muassa Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun lehtorina, Tohmajärven perusturvajohtajana ja johtavana hoitajana Keski-Karjalan terveyskuntayhtymässä.
Joutsassa Hakulisen alaisuuteen tulee sekä kunnan perusturvaosasto että sivistysosasto. Hakulinen kertoo olleensa nimenomaan kiinnostunut tällaisesta virkayhdistelmästä, jossa hän voisi yhdistää terveydenhuollon ja kasvatustieteen koulutuksensa.

Hakulinen pyrkii ottamaan viran vastaan huhtikuun alusta lukien.
Kunnanhallitus valitsi virkaan varasijalle muun muassa Luhangan sosiaalijohtajana aiemmin toimineen Rauni Kekäläisen. Päivi Hakulisen kokonaispalkaksi kunnanhallitus määritteli 6.000 euroa kuukaudessa.

LUE LISÄÄ VIIKON 8 JOUTSAN SEUDUSTA.
TEE KESTOTILAUS: p. 0201 876 100.