Joutsan terveyskeskuksen ajanvarauksen jonoja puretaan. Joutsalaisia on ainakin jossain määrin mietityttänyt seututerveyskeskuksen vuoden alusta käynnistynyt toiminta. Muun muassa ajanvarausaikoja ei ole ihmisten kokemuksen mukaan juurikaan saatavilla.
Terveyskeskuksen apulaisylilääkärin Irmeli Räsäsen mukaan ajanvarauksen tilanne on parempi kuin viime vuonna, jolloin ajanvarausaikoja ei ollut antaa lainkaan.
– Ajanvarauksen lisääntyminen ei vaan heti näy sellaiselle, joka nyt kysyy aikaa, koska meidän on ensin purettava jonokirjalle kertyneet ajan kysyjät, jotta järjestelmä toimisi tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti. Muun muassa ajokorttitodistuksia saa entiseen tapaan, kunhan ajanvaraukseen kertyneen jonon purku on saatu alkuun ja todistusaikoja tulee sen myötä, kertoo Räsänen.
Reseptien uusiminen tapahtuu Räsäsen mukaan entiseen tapaan eli apteekin kautta.

LUE LISÄÄ VIIKON 7 JOUTSAN SEUDUSTA.
TEE KESTOTILAUS: p. 0201 876 100