Ensi lukuvuoden joululoma on Joutsassa totuttua lyhyempi, joskin säästyvät päivät pidentävät ensi kesän kesälomaa. Sivistyslautakunta päätti lukuvuoden 2011–2012 koulujen loma-ajoista kokouksessaan viime viikolla.
Syyslukukausi alkaa 17. elokuuta ja päättyy 22. joulukuuta. Syysloma on 17.–21. lokakuuta. Kevätlukukausi alkaa heti uudenvuoden jälkeen 2. tammikuuta ja päättyy 2. kesäkuuta. Vuoden 2012 hiihtoloma on 27. helmikuuta ja 2. maaliskuuta välisenä aikana.
Joutsan sivistysjohtajan Jorma Mäkisen pohjaesityksessä joululoma olisi vietetty entiseen tapaan pitkänä ja koulutyö aloitettu vasta 9.1. tammikuuta. Koulu olisi alkanut elokuussa jo 11. päivä. Koulut eivät esittäneet mielipidettä työaikoihin. Vastaesityksen aikataulujen rukkaamisesta teki kokouksessa Päivi Peltonen (kesk.).

Joutsassa tehtiin vastaava joululoman lyhentämispäätös jokunen vuosi takaperin. Parin viikon joululomaan palattiin kuitenkin heti seuraavana lukuvuotena vanhemmilta tulleen runsaan palautteen johdosta.

LUE LISÄÄ VIIKON 6 JOUTSAN SEUDUSTA.
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100