Kunnanvaltuutettu Erkki Ruuhinen (kok.) luopuu luottamustoimistaan tammikuussa. Hän kertoi aikeistaan joulutervehdyksessään, joka on lähetetty sähköpostitse 22. joulukuuta ja osoitettu suurelle joukolle joutsalaisia yrittäjiä, poliitikkoja ja muita vaikuttajia.

Ruuhinen tuli valituksi viime kuntavaaleissa Joutsan valtuustoon 88 äänen turvin. Hän toimii valtuuston toisena varapuheenjohtajana. Ruuhinen on myös kehittämistoimikunnan jäsen.

Lyhyeksi jääneen luottamusmiesuransa aikana Erkki Ruuhinen ehti olla runsaasti esillä. Hän suunnitteli kokoomuksen räväkän paikalliskampanjan, jossa puolue haastoi keskustan sanelupolitiikan. Ruuhinen on myös arvostellut voimakkaasti kunnallisneuvos Terttu Hentisen (kesk.) ja keskustapuolueen "hentisläisten" toimintaa. Viimeisimpänä Erkki Ruuhinen oli aktiivisesti mukana koulukeskustelussa.

LUE LISÄÄ VIIKON 52 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus p. 0201 876 100