Joutsan kunta tekee kiinteistöissään lisää perusteellisia kuntotutkimuksia. Toissa viikolla kunta julkaisi päiväkoti Rölliä koskevat tulokset. Myös yläkoulu ja terveyskeskus on jo tutkittu. Yläkoulun tulokset ovat julkistamista vaille valmiit ja terveyskeskuksen paperit valmistuvat tammikuussa.

Yhtenäiskoulun remontissa on suunniteltu kunnostettavan entinen Pohvinrinteen koulu ja niin sanottu välirakennus. Näihin kahteen rakennukseen vastaava kuntotutkimus tehdään ensi keväänä ja tulokset valmistuvat tällä tietoa toukokuussa.

– Tarkoitus on pikku hiljaa tehdä kaikissa kunnan omistuksessa olevissa kiinteistöissä vastaavat tutkimukset ja kunnostussuunnitelmat, noin kaksi–kolme kuntotutkimusta vuodessa, paljastaa Joutsan tekninen johtaja Antero Korhonen.

LUE LISÄÄ VIIKON 50 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus p. 0201 876 100