Joutsan kunnanhallitus käytti maanantaina otto-oikeuttaan kipsilevysopimukseen. Hallitus ei hyväksynyt kunnan vuokra-asuntoyhtiön hallituksen ja Insinöörityö Hentinen Oy:n sopimusta asiasta.
Kunnanhallitus antoi kiinteistöyhtiön hallitukselle konserniohjeen, jolla se määrättiin käynnistämään neuvottelut uudestaan.
– Ohje kunnan vuokra-asuntoyhtiön hallitukselle on, että neuvottelut on käynnistettävä uudelleen ja korvauksena vaadittava levyjen vaihtamista suunnitelmien mukaisiksi tarvittaessa oikeusteitse. Vaihdettavia kipsilevyjä on sisäseinien pinta-alasta arviolta 30–40 prosenttia, tiedotti kunnanjohtaja Harri Nissinen maanantai-iltana hallituksen kokouksen päätyttyä.
Kunnanhallituksen kaikki ryhmät olivat yksimielisiä päätöksenteossa. Kunnanjohtaja Nissisen mukaan hallitus totesi myös lieväksi paheksuvansa toimitusjohtaja Mikko Hentisen läsnäoloa kiinteistöyhtiön hallituksen kokouksessa sen tehdessä päätöstä korvauksista.

LUE LISÄÄ VIIKON 45 JOUTSAN SEUDUSTA
TEE KESTOTILAUS p. 0201 876 100