Joutsan nuorisovaltuusto etsii uusia jäseniä. Valtuusto on nuorten vaikuttajaryhmä, joka toimii nuorisotoiminnallisten asioiden ja ideoiden kehittäjänä sekä vie niitä eteenpäin. Tärkein tavoite on nuorten olojen parantaminen.

Nuorisovaltuuston puheenjohtajan Satu Saarelan mukaan hakijan tulisi olla idearikas, sosiaalinen sekä vaikuttamishaluinen.

– Läksin nuorisovaltuuston toimintaan mukaan ystävien houkuttelemana, Saarela kertoo.

Joutsan vapaa-aikasihteeri Kari Kosunen pitää nuorisovaltuuston merkittävimpänä saavutuksena nuorisokahvilan avaamista.

– Kokoontumisissa voidaan puuttua pieniin asioihin, kuten nuorisokahvilan aukioloaikoihin. Isommista hankkeista tehdään aloitteita, jotka annetaan kunnanvaltuustolle päätettäviksi, Kari Kosunen tarkentaa.

LUE LISÄÄ VIIKON 42 JOUTSAN SEUDUSTA
TEE KESTOTILAUS p. 0201 876 100