Joutsan seurakunnan jäsenet käyvät vaaliuurnille marraskuussa. Ehdokkaiksi seurakuntavaaleihin on tarjoutunut 36 henkilöä.

Ehdokkaat Joutsan seurakuntavaaleissa:

Yhteinen ja Avoin seurakunta ehdokaslista: eläkeläinen Aimo Ruuti, maanviljelijä Markku Huuskola, maatalouslomittaja Pirkko Vilkman, insinööri Tuomo Kärnä, työterveyshoitaja Hanne Laitinen, opiskelija Jonna Tikander, emäntä Helena Liukkonen, suntio Tauno Kuitunen, agrologi Jari Lintunen, eläkeläinen Sirkka Piilola, agrologi Niilo Nieminen, autonkuljettaja Markku Malin, maaseutuyrittäjä Viola Fredin, pitäjäneuvos, eläkeläinen Pekka Hytönen, rovasti Matti Kallioinen, eläkeläinen Pertti Lahtonen, sairaanhoitaja Sari Hovila, maanviljelijä, kenttäesimies Teuvo Kuitunen.

Kokoomuksen ja oikeiston ehdokaslista: toimittaja, insinööri Jukka Huikko, eläkeläinen Kalevi Puttonen, hammaslääkäri Heikki Salonen, eläkeläinen Antero Kuitunen, erityiskoulun rehtori, eläkeläinen Raila Helenius, metsätalousyrittäjä Teuvo Jaakkola, filosofian maisteri Marika Masalin-Weijo, toimittaja Anna Marja Vilander, parturi-kampaaja Mia Reponen, lasten ja nuorten erityisohjaaja Elina Parkkonen-Manninen, eläkeläinen Eeva Oksanen, maanviljelijä Timo Hännikäinen, insinööri Kimmo Virtanen, myyjä, yrittäjä Niina Saari, koneenkuljettaja Antti Lahtonen, yrittäjä, eläkeläinen Matti Ahonen.

Yhtenäinen seurakuntamme ehdokaslista: yhteiskuntatieteiden maisteri, johtava sosiaalityöntekijä Aila Niinikoski, toimistotyöntekijä Eila Kivinen.

LUE LISÄÄ VIIKON 38 JOUTSAN SEUDUSTA
TEE KESTOTILAUS p. 0201 876 100