Joutsan kunnanvaltuuston 150-vuotisjuhlakokous muistetaan jälkikäteen todennäköisesti kahdesta päätöksestä. Juhlan kunniaksi valtuusto päätti hankkia älytauluja ja investoida johonkin ympäristörakentamiskohteeseen kunnan alueella.
Valtuuston puheenjohtaja Sari Järvinen kävi läpi kunnallishallinnon asioita juhlapuheessaan lukiolla pidetyssä kokouksessa. Hänen mukaansa kunnilla on yleensä kaikkina aikoina ollut edessään vaikeita ratkaisuja.
– Niin on nytkin. Sosiaali- ja terveydenhuollon menojen kasvu, väestön ikääntyminen ja muuttoliike vaativat meitä uudistamaan palvelurakenteita. On uskallettava tehdä rohkeita ratkaisuja, sillä muutoksen teon vaikeuskerroin kasvaa koko ajan. Haasteista huolimatta meidän on pystyttävä turvaamaan peruspalvelut kuntalaisillemme, sanoi Järvinen.

LUE LISÄÄ VIIKON 35 JOUTSAN SEUDUSTA.
TEE KESTOTILAUS: 0201 876 100