Yhtenäiskoulun peruskorjaussuunnitelman viimeisimmät käänteet esiteltiin maanantaina Joutsan korkeimmille virkamiehille ja poliitikoille. Suunnitteluaikaa on vielä jäljellä syyskuun loppuun, ja arkkitehdit aikovat vielä kertaalleen kuunnella koulun ja päivähoidon henkilökunnan terveiset. Tässä vaiheessa suuret linjaukset on kuitenkin jo tehty ja asia lähtee hyvin pian poliittiseen päätöksentekoon.
Sitä käsitellään 4.10. kunnanhallituksessa, minkä jälkeen valtuusto pääsee sanomaan painavan sanansa. Urakkalaskennassa hankkeen pitäisi olla loka-marraskuussa ja urakoitsijoiden valinta tulee ajankohtaiseksi joulukuussa. Rakentaminen käynnistyy näillä näkymin maaliskuussa 2011 ja päättyy kesällä 2012. Hintaa peruskorjaukselle tulee 3,9 miljoonaa euroa, josta vajaa puolet tulee valtionavustuksena. Kalustaminen maksaa vielä erikseen ainakin yli 300.000 euroa.

LUE LISÄÄ VIIKON 34 JOUTSAN SEUDUSTA.
TEE KESTOTILAUS: p. 0201 876 100.