LVI-yrittäjänä tuttu Kari Kivisaari on käynnistänyt rivitalon rakennushankkeen Savontien ja Metsätien kulmaan. Kahden talon kokonaisuuteen on tulossa kymmenen asuntoa ja kohde on tällä hetkellä ennakkomarkkinoinnissa. Kokonaisuuden rakennuttamisesta vastaa Kari Kivisaaren yhdessä vaimonsa Pirkko Kivisaaren kanssa omistama Kivitammi Oy.
Rivitalot rakennetaan Kari Kivisaaren lapsuudenkodin tontille ja sen viereiselle niin sanotulle Almanpellolle.
– Tarkoituksenamme ei ole ryhtyä laajemmalti rakennusyrittämiseen, mutta tämä alue on ollut minulle lähellä sydäntä. Olen aikani tätä hanketta jauhanut ja nyt päätimme ryhtyä sitä toteuttamaan. Joutsassa ei tällä hetkellä ole myynnissä juuri yhtään rivitaloasuntoa, kertoo Kari Kivisaari.
Rakentamisen käytännön työt tekee paikallisten pienyrittäjien työyhteenliittymä. Kivisaari uskoo, että sama porukka voisi hyvin jatkossa toteuttaa muitakin projekteja.

LUE LISÄÄ VIIKON 33 JOUTSAN SEUDUSTA
TEE KESTOTILAUS p. 0201 876 100