Joutsan markkinalauantaina järjestetyissä raveissa olivat paikalliset hevoset pääroolissa. Ykköslähdön voiton vei joutsalaisen Matti Mankin omistama ja joutsalaisen Susanna Purojärven valmentama Sirius Mank Aarne Yrjänheikin ohjastamana. Sirius Mankin voitto oli Susanna Purojärvelle juhlahetki, sillä kyseessä oli sadas hänen valmentamiensa hevosten ottama voitto.
Yrjänheikin ja Purojärven dominointi jatkui toisessa lähdössä, jonka kuittasi nimiinsä Purojärven valmentama Sipasi. Yrjänheikki oli vähällä päästä kolmannenkin kerran loimitukseen, mutta kolmoslähdössä hänen ohjastamansa ja niin ikään Purojärven valmentama Windhoek jäi maalikameratarkastuksen jälkeen toiseksi.
– Kyllähän tänä vuonna meillä oli paikallisraveissa sellaiset osallistujat, että osasimme odottaa menestystä. Nämä hevoset ovat pärjänneet hyvin muissakin raveissa, kommentoi Susanna Purojärvi.

LUE LISÄÄ VIIKON 33 JOUTSAN SEUDUSTA
TEE KESTOTILAUS p. 0201 876 100