Jousan Markkinat vetivät perjantaina ja lauantaina keskusta-alueen täyteen markkinakansaa. Perinteiset markkinat järjestettiin nyt 33. kertaa, ja niin kansa kuin kauppiaatkin saivat sitä mitä tulivat hakemaan.
Markkinat on järjestetty Lions Club Joutsa-Jousan talkootyön avulla. Leijonien tapahtumasta saama tuotto käytetään sitten vuoden mittaan hyväntekeväisyyteen. Klubin presidentti Petteri Ristikangas oli perin tyytyväinen perjantai-illan menoon.
– Torikauppiaita on saapunut paikalle ilahduttava määrä. Aivan täyttä ei ole, mutta ei paljon puutu. Väkeä on ollut liikkeellä mukavasti, iltapäivällä oli jopa ruuhkaisia hetkiä, itse liikenteenohjauksessa toiminut Ristikangas tiesi.
Onnistuneet markkinat muodostuvat riittävästä määrästä torikauppiaita ja yleisöä sekä tapahtumaa suosivasta säästä. Tänä vuonna nuo osatekijät olivat jälleen kerran kohdallaan. Ristikangas on kuitenkin miettinyt, kuinka konseptia saadaan vielä paremmaksi.
– Paikallisia yrittäjiä pitäisi saada vielä enemmän esille. Kehotan kaikkia heitä ottamaan esimerkkiä Kotosähkön Eila Salosta, joka toi myyntipöydän ulos liikkeensä eteen. Tällainen houkuttaa asiakkaita astumaan sisälle kaupantekoon, uskoo Ristikangas.

LUE LISÄÄ VIIKON 33 JOUTSAN SEUDUSTA
TEE KESTOTILAUS p. 0201 876 100