Palomiehet tekivät viime viikon keskiviikkona Joutsan Uimalassa jo kevään toisen sukelluskeikan. Tällä kertaa pohjasta poistettiin K-kaupan ostoskärryt, pari polkupyörää sekä runsaasti muuta järveen kuulumatonta roinaa. Jostakin syystä Uimalan roskaamisesta on tullut nuorisolle suoranainen villitys.
– Uimala on yksi Joutsan vapaa-ajanvieton ykköspaikoista. Se näkyy Nelostielle, houkuttelee ja on jopa vähän kuin käyntikortti. Siksi Uimalan säilyminen käyttökunnossa olisi tärkeää. Toivottavasti kaikki Uimalan kävijät muistaisivat vastuullisuutensa, vetoaa Joutsan vapaa-aikasihteeri Kari Kosunen.
Uimalan valvontaa tehostettiin alkukesästä hieman. Tällä viikolla alkoi normaali kesävalvonta. Arkisin aluevalvoja on paikalla kello 10–20 ja viikonloppuisin kello 11–16.
Kosunen painottaa, että pääosaa Joutsan liikunta- ja urheilupaikoista on voitu vuosikaudet pitää auki ilman erillistä valvontaa. Uimalassa valvontaa on tietty ollut. Ilkivaltatapaukset ovat olleet tähän asti yksittäisiä.

LUE LISÄÄ VIIKON 24 JOUTSAN SEUDUSTA
TEE KESTOTILAUS: p. 0201 876 100