Joutsan kunnanvaltuuston toinen varapuheenjohtaja Erkki Ruuhinen (kok.) on haastanut Joutsan kunnanjohtajan Harri Nissisen kanssaan julkiseen väittelyyn. Väittely ei kuitenkaan toteutune, sillä kunnanjohtaja Nissinen on ilmoittanut, ettei ota haastetta vastaan.
– En näe mitään syytä tällaiseen tilaisuuteen yksittäisen henkilön kanssa. Myös johtavat luottamushenkilöt ovat samaa mieltä: meillä on tärkeämpää tekemistä kuin väittelykilpailut. Kunnalle riittää hyvin, että tiedotusvälineet kertovat tehdyistä päätöksistä ja niiden vaikutuksista, kommentoi Nissinen
Ruuhisen omassa blogissaan sekä Joutsan Seudussa esittämän haasteen taustalla on keskiviikkona 10.6. puheenjohtajiston palaverissa käyty keskustelu. Ruuhisen mukaan kunnanjohtaja Nissinen oli tässä keskustelussa muun muassa todennut, että ”kukaan ei ymmärrä Ruuhisen pitkiä ja mitään sisältämättömiä puheenvuoroja”.
Esittämässään väittelyssä Ruuhinen olisi halunnut keskustella muun muassa Joutsan johtamisongelmista, Joutsan ja Keskimaan välisistä sopimusneuvotteluista sekä kariutuneen ABC-hankkeen päätöksenteosta.

LUE LISÄÄ VIIKON 24 JOUTSAN SEUDUSTA
TEE KESTOTILAUS: p. 0201 876 100