Joutsan-Luhangan yläasteesta sekä Pohvinrinteen koulusta muodostetun Joutsan yhtenäiskoulun ensimmäinen vuosi on takana. Koulun johtoporras voi siirtyä kesän viettoon hyvillä mielin, sillä oppilaiden vanhemmat antoivat koulun toiminnasta hyvän arvosanan.

Yhtenäiskoulun oppilaiden vanhemmille kevään aikana tehdyssä kyselyssä kysyttiin kirjallisesti mielipiteitä kouluun liittyvistä asioista asteikolla ykkösestä neljään. Kokonaiskyselyn keskiarvoksi tuli 3,3, kun kolmonen tarkoitti asioiden sujuvan koulussa hyvin ja nelonen erittäin hyvin. Ainoastaan työrauha tunneilla sai vanhemmilta alle kolmosen menneen palautteen.

– Kokonaistulos on myönteinen, mutta palautteessa on muutama heikko lenkki, joihin täytyy kiinnittää jatkossa huomiota. Käytämme jatkossakin tällaisia kyselyjä kehittämisen välineenä, kertoo yhtenäiskoulun rehtori Sami Lahti.

Yhtenäiskoulun kehittämisen eväät paranevat muutaman vuoden sisällä, kun koululle suunniteltu remontti saadaan tehtyä. Mikäli kaikki etenee suunnitelmien mukaan, remontti on käynnissä vuoden päästä ja valmiina syksyllä 2012.

LUE LISÄÄ VIIKON 23 JOUTSAN SEUDUSTA.
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100