Joutsan lukiosta kirjoitti ylioppilaaksi yhteensä 45 ylioppilasta.
Joutsan lukion uudet ylioppilaat keväällä 2010:
Heikkinen Aino-Kaisa, Heinonen Toni, Helenius Antti, Holla Taina, Huikko Maiju, Huoponen Sanna, Hännikäinen Tiia, Järvinen Jukka, Koskenniemi Riikka, Koskipalo Vanessa, Kosunen Janne, Kuhanen Juska, Kärkäs Marika, Laattala Annika, Laitinen Sara, Lehmussaari Mari, Lindell Sesilja, Lähde Salla, Lähdelahti Sini, Makkonen Mariia, Meronen Miska, Miettinen Erika, Monto Mervi, Nurminen Anni, Onali Juho, Peltonen Emma, Pietilä Maija, Puurula Mari, Rannaste Erik, Rannaste Lauri, Rantanen Paula, Reinikainen Hentriikka, Rintala Lotta, Ruskeala Jussi, Räsänen Riikka-Liisa, Saarela Lassi, Saltiola Riina, Suomi Janne, Sysmäläinen Johanna, Tammisto Anna, Tikka Silja, Tuominen Markus, Vilavaara Riikka, Vilkman Johanna, Virtanen Atte.