Leivonmäellä sijaitsevan Hoivakoti Pajulinnun toimintaa jatkaa Carema Oy. Uuden yrityksen nimiin toiminta on siirtynyt 17. maaliskuuta. Vastaavana hoitajana toimii Tarja Veid-Salo, joka on Pajulinnun entinen yrittäjä.
Yritysjärjestelyt käyvät ilmi Länsi-Suomen aluehallintoviraston rekisteritiedoista. Pajulintu ajautui konkurssiin viime marraskuun lopulla. Sen jälkeen toimintaa pyörittivät Joutsan kunta ja konkurssipesä.
Hoitopaikkoja on kaikkiaan 16. Henkilöstöä on yhteensä 11. Careman tulon taustaehto oli, että Joutsan kunta ostaa sieltä hoitopaikkoja. Näin Joutsa myös toimi, kun se päätti äskettäin kolmen paikan ostamisesta.
Carema on hoiva-alalla valtakunnallinen toimija ja se on Mehiläinen Oy:n omistuksessa. Vastaavankokoisia pienryhmäkoteja yritys pyörittää myös muualla Suomessa.

Toinen ehto Mehiläisen tulolle oli, että kiinteistölle löytyy muu omistajataho. Tästä järjestelystä ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa.

LUE LISÄÄ VIIKON 13 JOUTSAN SEUDUSTA.
Tilaa: p. 0201 876 100