Posti syynää jo lähiaikoina postilaatikkojen paikkoja ja perinteisiä jakoreittejään. Muutoksia on luvassa ja ne koskettavat erityisesti omakotitaloalueita, joilla postilaatikkoja ryhmitetään lähemmäksi toisiaan.

Kiinteistönomistajat saavat ensimmäisessä vaiheessa kirjeen, jossa Posti kertoo tarkemmin aikeistaan. Sittemmin Postin edustaja vierailee paikalla ja suorittaa katselmuksen yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Katselmuksen tarkoituksena on etsiä sopiva paikka ja huomioida asukkaiden mielipiteet.

Postin kampanja on valtakunnallinen ja sillä on useita tarkoitusperiä. Tähän asti postilaatikkojen sijoittaminen on ollut melko vapaata.

– Jakelun sujuvuuden parantamisen lisäksi tarkoitus on huomioida ympäristöystävällisyyttä ja liikenneturvallisuutta, painottaa Joutsassa postilaatikko-operaatiosta vastaava Arto Vainiomäki.

LUE LISÄÄ VIIKON 12 JOUTSAN SEUDUSTA.
Tilaa: p. 0201 876 100