Konkurssiin ajautuneen hoivakoti Pajulinnun toiminnoille on löytymässä jatkajat. Varsinaista liiketoimintaa ryhtynee pyörittämään Mehiläinen, joka on yksi maamme suurimpia yksityisiä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajia.
Pajulinnun toimitilat, eli Leivonmäellä sijaitseva entinen Fishermanin kiinteistö taas on siirtymässä erilliselle sijoittajataholle. Sijoittajakuvio on kuitenkin vielä osittain avoin.
Joutsan Seutu tavoitti pesänhoitajan, asianajaja Antero Lehtosen viime viikolla, mutta hän ei halunnut kommentoida Pajulinnun tilannetta millään tapaa. Pajulintu ajautui konkurssiin marraskuun lopussa. Siitä lähtien Joutsan kunta on pyörittänyt hoivakodin toimintaa.
Joutsan kunnanjohtaja Harri Nissinen sen sijaan vahvistaa Mehiläisen kiinnostuksen.

LUE LISÄÄ VIIKON 9 JOUTSAN SEUDUSTA.
Tilaa: p. 0201 876 100