Rutalahtelaisten talkooponnistus uusien asukkaitten saamiseksi onnistui taas kerran nappiin: jo ystävänpäivänä tehtiin tonttikaupat kolmesta tontista ja vielä jokunen kauppa on haudutteluvaiheessa. Rutalahden kyläyhdistyksen aloitteesta lähteneessä Kylä kutsuu -tapahtumassa olivat järjestäjinä mukana myös Rutalahden nuorisoseura ja Joutsan kunta, sekä useita maanrakennus- ja rakennusalan yrityksiä.
Rakenteilla olevissa Ilomäkien Jämerä-kivitalossa ja Lindholmien Lappli-talossa kävi kummassakin satakunta kiinnostunutta.
Laskiaissunnuntain merkeissä toista kertaa järjestetty Wanhan Rutalahden laturetki Päijänteellä keräsi eniten väkeä. Talkooporukka tosin joutui ennakkoon koville lapioidessaan lunta niihin latukohtiin, joihin nousi vettä. H–hetkellä koko latu oli hyvässä kunnossa.

LUE LISÄÄ VIIKON 7 JOUTSAN SEUDUSTA.
Tilaa: p. 0201 876 100