Sotainvalidien Veljesliiton Leivonmäen osaston toiminta on lopetettu. Jäsenet siirtyvät Joutsan osastoon.

Vuonna 1945 perustetusta Leivonmäen osastossa on tätä nykyä kolme varsinaista sotainvalidijäsentä. Heistä kaksi asuu Joutsan kirkonkylällä ja yksi Jyväskylässä. Puolisoita ja leskiä osastossa on 14 henkeä ja tukijäseniä neljä.

Osaston puheenjohtaja Juha Nieminen kertoo, että aloite tästä on lähtenyt alun perin jäsenten keskuudesta.

– He ovat nähneet asian siten, että isommassa joukossa on mukavampi toimia. Päätökseen vaikutti myös, että kunnat ja seurakunnat ovat liittyneet yhteen. Meillä on ollut yhteistoimintaa Joutsan osaston kanssa, joten hirveän paljon uutta tästä ei seuraa.

Joutsan osasto oli puolestaan koolla viime viikolla. Ohjelmassa oli muun muassa ansioituneiden jäsenten palkitsemisia. Meeri Kovalev sai kultaisen ansiomerkin ja Alli Koskenniemi hopeisen ansiomerkin.

LUE LISÄÄ VIIKON 5 JOUTSAN SEUDUSTA.
Tilaa: p. 0201 876 100