Hyviä uutisia rakentamisen saralta. Insinöörityö Hentinen Oy on tehnyt päätöksen, joka varmistaa uuden kerrostalon rakennustöiden aloittamisen Joutsassa ensi keväänä.
Kyse on seutukunnan historian mittavimmasta asuntohankkeesta, sillä sen arvo on noin 2,8 miljoonaa euroa. Ennakkomarkkinointi käynnistyi joulukuun puolivälissä.
– Minkään projektin kanssa ei ole ollut näin vilkasta lähtöä. Kirjallisia varauksia on tehty lyhyessä ajassa kahdeksan. Yhteydenottoja on ollut paljon ja kiinnostus kovaa, tiivistää toimitusjohtaja Mikko Hentinen.
Nelikerroksisessa talossa on kaikkiaan 21 asuntoa sekä runsaasti yhteistiloja. Suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti seniorikansalaiset. Muun muassa kulkuväylät ovat esteettömiä ja talo varustellaan hissillä.
Työllistävä vaikutus on merkittävä. Hanke työllistää alkamisesta päätökseen koko ajan suoraan vähintään 20 rakennusmiestä vuoden ajan. Välillisesti lukemat ovat huomattavasti suurempia.
Mikko Hentinen kertoo, että rakennustyöt tullaan aloittamaan huhti-kesäkuun aikana. Tarkka alkamisajankohta täsmäytetään yrityksen muiden kohteiden tilanteen mukaan.

LUE LISÄÄ VIIKON 4 JOUTSAN SEUDUSTA
TILAA: p. 0201 876 100