Runsas lumentulo on mahdollistanut hiihtolatujen avaamisen ympäri seutukuntaa. Ongelmana on, että maastossa on nyt vain höttöistä pakkaslunta, joka ei tiivisty kunnolla. Joutsan latumestarin Risto Otavan toiveissa olisikin lyhyt suojakelijakso.

Joutsan urheilupyhätön latuverkko on ollut auki jo hyvän aikaa. Valolatujen lisäksi 7,5 kilometrin latu sekä niin sanottu ampumaradan lenkki ovat kunnossa.

Joutsenlammen ja Viherin jäälatujen avaamiseen saattaa mennä vielä pari viikkoa. Nelostien remontti tietää muutoksia ja jopa katkoksia latuverkostoon Angesselkään ja Oravakiveen suuntautuvien reittien osalta.

Latuja on saatu avatuksi Joutsan lisäksi ainakin Leivonmäellä, Joutsenlammella, Mieskonmäessä, Rutalahdessa, Tammijärvellä ja Luhangassa.

LUE LISÄÄ VIIKON 1 JOUTSAN SEUDUSTA
TILAA: p. 0201 876 100