Joutopäivien järjestelyt ensi kesälle ovat edelleen auki.
Joutsan kunnanhallitus käsitteli viime viikolla eri toimijoiden ehdotuksia vuoden 2010 Joutopäivien järjestämisestä. Valittavana oli paikallisten urheiluseurojen ja yritysten muodostaman koalition tarjous sekä viime vuoden juhlajärjestäjänä toimineen Festagon tarjous.
Kunnanhallitus ei valinnut kumpaakaan pakettia, vaan päätyi sorvaamaan kokouksessa uuden mallin koko järjestelyille.
Uudet reunaehdot poikkesivat niin paljon aikaisemmin neuvotelluista, että paikallisten toimijoiden suunnitelma ei enää pätenyt.
Näin ollen yhteisöt vetivät oman esityksensä pois. Myös esiintyjävaraukset purettiin. Yhteisöjen mukaan kunnanhallituksen viime viikolla asettamien reunaehtojen olisi pitänyt olla tiedossa jo silloin, kun esityksiä Joutopäivistä pyydettiin.

LUE LISÄÄ VIIKON 49 JOUTSAN SEUDUSTA
TILAA: p. 0201 876 100