Tommi Mäkinen Racing Oy aloittaa yhteistyön Joutsan Seudun Ratakeskus Oy:n kanssa. Rallin nelinkertaisen maailmanmestarin yritys tuo Joutsan ratakeskukseen ralliajokoulunsa opetusta. Yhteistyö alkaa kuluvana talvena, kunhan kelit sallivat.

Joutsan Seudun Ratakeskus Oy:ssä toivotaan muutenkin kunnon talvea, monet ratakeskuksen asiakassuhteet kun ovat keleistä kiinni.

– Viime talvena olisi ollut uusia asiakkaita tulossa, mutta lauhan talven vuoksi ei saatu liukkaan kelin jarrutuspaikkaa jäädytettyä kunnolla. Olisi hyvä, jos olisi noin kymmenen asteen pakkasia, kertoo ratakeskuksen toimitusjohtaja Pertti Urria.

Viime vuosina ratakeskusta on kohdannut toinenkin takaisku, kun Hotelli Joutsenlampi on ollut kiinni talvikaudella.

Ratakeskuksen pelastukseksi ovatkin nousseet aikuiskoulutuskeskusten raskaan kaluston täydennyskoulutukset.

LUE LISÄÄ VIIKON 47 JOUTSAN SEUDUSTA!
Tilaa: p. 0201 876 100