Luhankalaisilla säilyvät kauppa- ja polttonestepalvelut. Keskimaa on myynyt Sale-myymälän ja ABC-polttonesteautomaatin toimitilat ja lähes kaiken kaluston ja varastot luhankalaisille Päivi Seppälälle ja Pasi Länsivuorelle.
Keskimaassa tehtiin elokuussa päätös Sale- ja ABC-liiketoiminnan lopettamisesta Luhangassa ja toimintojen mahdollisesta myymisestä jatkajalle. Uudet omistajat ovat harjoittaneet ravintolatoimintaa jo viisi vuotta samassa kiinteistössä Sale-myymälän seinänaapureina. Liiketoiminnoista kiinnostuneita jatkajaehdokkaita ilmoittautui useita, joista kolmen kanssa edettiin neuvotteluvaiheeseen.
Sopimuksen mukaisesti Keskimaan Sale-myymälän ja ABC-polttonesteautomaatin toiminta siirtyvät Luhangan Kyläkauppa Oy:n omistukseen 1.12. Uudelle omistajalle siirtyvät Luhangan Liikekeskus Oy:n liikehuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet, valtaosa Salen ja ABC:n koneista, kalusteista ja laitteista sekä marraskuun lopun inventointihetken kaupan hyllyissä olevat tuotteet sekä polttonestetankeissa oleva polttoneste.
Päivi Seppälän mukaan Luhangan Kyläkaupan myymälä avataan pikimmiten omistaja-vaihdoksen jälkeen. Kauppatoiminnallinen katkos tulee todennäköisesti kestämään kaksi päivää.

LUE LISÄÄ VIIKON 46 JOUTSAN SEUDUSTA!
Tilaa: p. 0201 876 100