Poliisin lupapalveluauto teki keskiviikkona ensi-iskun Joutsaan. Päivä oli kiireinen, sillä kaikki asiointiajat varattiin jo ennakkoon.
– Ajan varanneet ovat ensimmäinen prioriteetti, mutta myös muita asiakkaita pyritään palvelemaan. Aika kannattaa varata etukäteen, painottaa apulaispoliisipäällikkö Juha Vuorela, joka johtaa Keski-Suomen poliisilaitoksen lupahallintoa.
Aikavarauksen voi tehdä joko internetistä tai puhelimitse. Lupa-autossa voi hoitaa kaikki luvat ulkomaalaisasioita lukuun ottamatta.
Poliisin kiinteä lupapalvelupiste lakkautettiin Joutsasta touko- ja kesäkuun vaihteessa. Kesän yli joutsalaiset ja luhankalaiset joutuivat asioimaan Jyväskylässä. Lakkautuksen taustalla oli palveluiden vähäinen käyttö. Käyttöastetta seurataan tarkkaan myös lupa-auton osalta.

LUE LISÄÄ VIIKON 43 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa: p. 0201 876 100