Poliisin lupapalvelu palaa Joutsaan. Ei tosin entiselle laajuudelleen, sillä kiertävä piste palvelee tällä tietoa yhden päivän viikossa, aina kahden viikon välein.
Joutsan lupapalvelu lakkautettiin viime kesäkuun alussa. Joutsalaisten ja luhankalaisten on siksi pitänyt asioida Jyväskylässä. Paikkakunnalle sijoitettujen kuuden poliisin toimintaan lakkautuspäätöksellä ei ole ollut vaikutusta.
Keski-Suomen poliisilaitos on nyt ottamassa käyttöön niin sanottuja rekisteröintisalkkuja, jotka mahdollistavat liikkuvan lupapalvelun. Julkisuudessa on tästä käytetty aiemmin myös nimitystä lupasalkku. Komisario Matti Voutilaisen mukaan tarjolle tulevat kaikki entiset palvelut paitsi ulkomaalaisasiat.
Lupapalvelussa asioidaan muun muassa passien, ajokorttien, aseasioiden ja yleisötilaisuuksista tehtävien ilmoitusten vuoksi.

LUE LISÄÄ VIIKON 38 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa p. 0201 876 100